Conferință Națională BUCUREȘTI - 01 noiembrie 2019

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România are plăcerea de a vă invita la CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE PROMOVARE A POLITICII PUBLICE ALTERNATIVE elaborată în cadrul proiectului “Creșterea capacității PTIR de a formula politici publice alternative în domeniul debirocratizării și simplificării procedurilor aplicabile mediului de afaceri”. Proiectul vizează sprijinirea dezvoltării competitivității sectorului IMM și facilitarea adaptării administrației publice din România la nevoile reale ale mediului de afaceri, fiind cofinanțat din Fondul Social European, prin intermediul Programului Operațional Capacitate Administrativă.

Evenimentul va avea loc în data de 01 Noiembrie 2019, începând cu ora 09.30, la sediul CNIPMMR, Piaţa Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etaj 1, sala Protocol, București, conform agendei de mai jos:

Ora 09.30 – 10.00

Înregistrarea participanților

Ora 10.00 – 11.00

Cuvânt introductiv. Necesitatea adoptării de măsuri de debirocratizare și simplificare a procedurilor aplicabile mediului de afaceri

  • Florin Jianu – Președinte CNIPMMR
  • Reprezentant Guvernul României
  • Reprezentant Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat
  • Reprezentant Primăria Municipiului București
  • Reprezentant ONRC
  • Reprezentant ANAF

Ora 11.00 – 12.00

Prezentarea propunerii de politică publică alternativă în domeniul debirocratizării și simplificării procedurilor aplicabile mediului de afaceri

  • Ana Bontea - Expert elaborare propunere de politică publică alternativă, PTIR
  • Alexandru Chirciu - Expert elaborare propunere de politică publică alternativă, PTIR

Sesiune de dezbateri

Concluzii și recomandări

Ora 12.00 – 13.00

Prânz. Networking

Conferința națională are drept scop promovarea politicii publice alternative elaborate în cadrul proiectului, precum și confirmarea relevanței acesteia și se adresează reprezentanților autorităților și instituțiilor publice, societăților care s-au confruntat cu probleme în obținerea autorizațiilor de funcționare, reprezentanților ONG-urilor, partenerilor sociali, precum și altor actori relevanți pentru domeniul vizat de politica publică.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 31 octombrie 2019, ora 10.00, la adresa debirocratizareimm@gmail.com (mentionând numele și prenumele, organizația pe care o reprezentați, numărul de telefon).

În speranța că puteți fi alături de noi la acest eveniment, vă mulțumim anticipat și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.

Cu deosebită considerație,

Echipa PTIR

© 2022 PTIR